Tim Drone

Barcelona, în sfârșit victorie la Celta

Semnele nu erau chiar bune – Barcelona mergea la Vigo, acolo unde are în palmares trei egaluri și trei înfrângeri în ultimele șase sezoane. Nici vremea nu era de partea catalanilor, ploaia și vântul parcă completând un tablou sumbru pentru echipa lui Ronald Koeman.

Cu toate acestea, Barcelona a început excelent meciul, prin atacuri pline de dinamism și fluiditate care s-au concretizat într-un final în minutul 12 atunci când adolescentul Ansu Fati, titular pentru al doilea meci la rând, a marcat după o pasă excelentă a ”fiului risipitor” Philippe Coutinho.

Ansu Fati continuă astfel forma excelentă după ce în meciul cu Villareal a reușit o dublă și o pasă de gol. Pare că spaniolul nu este viitorul clubului, ci prezentul. Finalul primei reprize a adus însă vești proaste pentru catalani: Lenglet a primit al doilea galben pentru o mână în fața lui Denis.

Repriza a doua a continuat cu dominarea Barcelonei iar la doar 10 minute de la reluarea meciului, catalanii, cu un om în minus, și-au dublat avantajul. Cine altcineva – Messi. Argentinianul a driblat doi fundași fără probleme și a trimis un șut excelent, care a fost însă deviat, însă fix cât trebuie pentru ca mingea să ajungă în plasa porții.

Meciul și-a pierdut din spectaculozitate în a doua parte și în multe momente părea că toată lumea ar fi fericită dacă arbitrul ar fluera finalul pentru a scăpa de vremea capricioasă, potrivit eurosport.ro.

Visits: 74

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *