Tim Drone

INTERVIU EXCLUSIV. Cosmin Contra, fostul selecționer, își amintește cine l-a recomandat pe actualul selecționer, Mirel Rădoi. „Eu l-am propus!”

Cosmin Contra a fost selecționerul echipei naționale între anii 2017 și 2019. După un 0-5 cu Spania la Madrid și-a dat demisia, în locul lui fiind numit Mirel Rădoi. Actualul antrenor al lui Dinamo a rămas fanul foștilor elevi de la echipa națională și e convins că vor obține un rezultat pozitiv în Islanda, joi seara. După derbyul pierdut cu FCSB, Contra tună și fulgeră la adresa arbitrului care a dictat penalty-ul ce a stabilit învingătoarea. De asemenea, antrenorul lui Dinamo afirmă că știa de faptul că fcsb-iștii s-au antrenat când erau obligați să stea în izolare

Cosmin Contra crede în calificare: „Greu cu nordicii, dar ne calificăm!”

Fostul selecționer își amintește cum l-a nominalizat pe Mirel Rădoi ca succesor al său.

– Cosmin, am intrat în febra meciului cu Islanda, cum stăm cu șansele?
– Nu trebuie să uităm că Islanda e o țară nordică, iar nouă, românilor, nu ne convine fotbalul nordic. Mai cu seamă că adversarii alcătuiesc o formație puternică pe teren propriu și jucăm la ei acasă.

cosmin contra interviu exclusiv

INTERVIU EXCLUSIV. Cosmin Contra, fostul selecționer, își amintește cine l-a recomandat pe actualul selecționer, Mirel Rădoi. „Eu l-am propus!”

Ultimele rezultate și atmosfera din jurul echipei ne fac să fim optimiști!

– Așadar?
Am încredere în jucătorii echipei naționale și în Mirel Rădoi. Ne calificăm și definitivăm astfel o muncă începută acum trei ani.
– Adică de tine!
– Am și spus când am plecat că fac acest gest pentru a produce o schimbare benefică. Ar fi firesc să reușim.
– Glumind, vrei să sugerezi că tu l-ai descoperit pe Rădoi!

– Fără să glumim, eu am și spus atunci că mi se pare firesc să fie avansat antrenorul de la tineret. Cunoaște jucătorii care vin din urmă și e un drum firesc. Iar pe Mirel îl recomandau și rezultatele de la turneul final.
– Ce părere ai despre discuțiile legate de naturalizarea și convocarea lui Camora?
– Nu văd de ce atâta tevatură. Foarte multe echipe naționale au recurs la această tactică.
– Merită Camora să joace?
– E un fotbalist acomodat cu fotbalul românesc, a jucat la nivel înalt și, să nu uităm, după retragerea lui Raț, postul de fundaș stânga ne-a dat mereu bătăi de cap.

Arbitrajul a decis derbyul

– Cu ce ai rămas după meciul cu FCSB?
– Cu părerea de rău că arbitrul a decis deznodământul, din nou împotriva noastră!
– Dinamo are mulți jucători străini. Ai reușit să-i faci să înțeleagă ce înseamnă un astfel de derby, chiar în condițiile impuse?
– Am controlat în mare măsură jocul, am revenit de două ori, iar spre final noi am avut ocaziile importante! Cred că au reușit să se ridice la nivelul derbyului!
Să notăm și că a fost cel mai disputat derby din ultimii ani, cu toate ingredientele jocului din teren ce ne apropie de acele Dinamo-Steaua din vremurile normale!

S-au antrenat în loc să stea izolați

– Îți menții ideea că fcsb-iștii s-au antrenat chiar dacă ar fi trebuit să stea izolați?
– Dar am și spus-o: știu că s-au antrenat! În ziua de astăzi există metode de a te antrena chiar și în izolare.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *