Tim Drone

Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani! Edward Sanda i-a oferit inelul de logodnă

Surpriză magică pentru Cleopatra Stratan, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani! Interpreta hitului „Ghiță” a ajuns la vârsta majoratului, iar iubitul ei, Edward Sanda, i-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Solistul a cerut-o de soție pe artista de peste Prut, însă nu se grăbesc cu nunta, ci vor să mai aștepte doi-trei ani.

Edward Sanda, Cleopatra Stratan

foto: Click!

Ziua în care Cleopatra Stratan împlinește 18 ani a început cum nu se poate mai bine. La ora 12, Edward Sanda, cel cu care formează un cuplu de aproape opt luni, s-a așezat în genunchi și i-a pus marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, tânăra a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă.

Sursă foto: Arhivă personală

Printre primii care au ajuns la petrecerea ei au fost părinții, fratele mai mic, Cezar, și, bineînțeles, iubitul. Acesta a venit încărcat de daruri, dintre care nu au lipsit 100 de trandafiri frumoși strânși într-un buchet spectaculos, dar și mai multe bijuterii.

foto: Click!

La petrecerea care a început pe înserat, printre prietenii Cleopatrei s-au numărat și câteva vedete: Amna, Robert Toma, Alexia Talavutis, Andreea Bălan, însoțită de fiica sa cea mare, dar și membrii trupei Noaptea Târziu.

foto: Click!

Nu au lipsit nici viitorii socri, părinții lui Edward Sanda, dar și sora lui cea mică.

foto: Click!

Cleopatra Stratan: „Vreau ca Edward să fie primul și ultimul iubit din viața mea”

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, povestea Cleopatra Stratan în luna august a acestui an, scrie click.ro.

Visits: 21

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *