Tim Drone

Ciolacu: Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine Guvernului condus de Iohannis

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut că „responsabilitatea” pentru situaţia în care se află astăzi România „aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis” şi apreciază drept „greţos” faptul că autorităţile dau vina pe români pentru că Guvernul „a scăpat total de sub control pandemia”.

Marcel Ciolacu

„Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis, oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi. Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!”, a scris miercuri Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

Liderul PSD se întreabă dacă „românii sau Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară”.

„Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!”, a scris Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că românii sunt „adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze”.

„Aţi mers prea departe cu tupeul! Voi sunteţi singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi şi dorinţa bolnavă de a păstra cu orice preţ puterea! Românii sunt adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităţilor! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate şi educaţie reală, siguranţă alimentară. Nu foamea voastră de bani şi putere!”, a adăugat Ciolacu.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *