Tim Drone

Ellie White, despre calvarul COVID-19: „Nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine“

Ellie White, pe numele ei din buletin Elena Bălțagan, a anunțat că are coronavirus și a descris pe blog simptomele și stările de rău pe care le-a trăit. Și soțul ei, impresarul Doru Tincă, a fost infectat cu SARS-COV-2.

Ellie White

Tot mai multe vedete anunță public că sunt infectate cu CoVid-19. Este și cazul cântăreței Ellie White (36 de ani), cunoscută din colaborările cu DJ Project. Iată ce mesaje au publicat pe rețele sociale și solista, și soțul ei, testat pozitiv și el. „Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Later edit: Atașez rezultatul testului, ca și PROBĂ pentru necredincioși”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Ellie a revenit pe bogul personal cu detalii despre cum e să trăiești pe propria piele această experiență nefericită, dar a avut un mesaj și pentru cei care au acuzat-o că minte.

Ellie White: „Nu mi-a dat nimeni bani să spun că am Covid”

„Am luat virusul Covid care m-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urâtă, deși eu chiar cred că am avut o formă ușoara – febră mare, pâna în 39 de grade, durere în piept, durere continuă de cap, durere generală de corp, senzație de durere la atingere (nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine câteva zile), durere de ochi, senzație de oboseală cronică și cu o formă ușoara de tuse”. Solista este revoltată căâ a fost acuzată de impostură.

„Nu mi-a dat nimeni bani să spun că am Covid! Nici măcar DSP-ul nu ne-a sunat să ne spună ce să facem în această situație! Aș putea să mă plimb liberă pe unde am chef, poate să mă întâlnesc față în față cu niste Einsteni de pe pagina mea de Facebook, să le dau și lor puțină «minciună» și nimeni nu mi-ar zice nimic. Dar bunul simț și simțul civic mă împiedică să fac asta, așa că ne-am baricadat toți patru în casă, până trece perioada de carantinare”, a mai scris Ellie pe blog, potrivit click.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *