Tim Drone

Mihai Chirică, infectat cu noul Coronavirus. Cum se simte acum primarul Iașiului

Mihai Chirică s-a infectat cu noul coronavirus.  Primarul oașului Iași a făcut anunțul chiar pe pagina personală de Facebook. Acesta spune că se simte bine totuși și va urma o schemă de tratament recomandată de specialiști. Și asta doar pentru a-și putea ține boala sub control.

Mihai Chirică, infectat cu noul Coronavirus. Cum se simte primarul din Iași acum

”Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetăţenii mei, vreau să vă anunţ că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus. Vă anunţ că m-am izolat , ma simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control”, a scris Chirica, vineri, pe Facebook.

Mihai Chirica că va reveni la muncă după ce medicii vor considera că s-a vindecat.

”Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuţiile de primar cu care ma voi consulta permanent. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi”, a mai scris Chirica.

Mai multe cazuri COVID la primaria din Iasi

Mai multe cazuri COVID la primaria din Iasi

Mai multe cazuri COVID din Primăria Iași au fost confirmate încă de săptămâna trecută

De altfel, alături de Chirica au mai fost confirmați pozitiv și viceprimarul Gabriel Harabagiu, șeful Direcţiei Relaţii Publice şi Transparenţă Decizională, dar și funcționari din Primărie. Deocamdată nu se știe exact sursa focarului, scrie presa locală.

“Vă anunț că m-am izolat, ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control.”

“Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.”

“Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.”

“Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-vă de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar.”, a încheiat mesajul pe reţeaua de socializare edilul Iaşului.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *