Tim Drone

Lungmetrajul de animaţie ‘Soul’ al Pixar va fi lansat în decembrie pe Disney+

Lungmetrajul de animaţie „Soul” al Pixar nu va mai ajunge pe marile ecrane nord-americane, urmând să fie lansat pe Disney+ în luna decembrie, a anunţat studioul. Cat priveşte pieţele unde platforma nu este disponibilă, el va rula în cinematografe începând cu o dată care urmează să fie anunţată.

„Soul”, programat iniţial să fie lansat în luna iunie şi amânat apoi pentru noiembrie, va avea premiera pe 25 decembrie pe platforma Disney+, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Spre deosebire de „Mulan”, care a fost lansat pe Disney+ pentru un cost suplimentar de 30 de dolari, „Soul” va fi disponibil celor peste 60,5 milioane de abonaţi fără o taxă suplimentară. Un abonament lunar pentru serviciul de streaming costă 6,99 de dolari.

În Statele Unite, multe cinematografe au rămas închise din cauza pandemiei, iar cele care şi-au reluat proiecţii funcţionează la capacitate redusă.

„Soul” îl are în centru pe Joe (voce Jamie Foxx), care visează să fie artist jazz, însă, înainte de a da lovitura, un accident face ca sufletul lui să se separe de trup. Este transportat în „The Great Before”, un tărâm fantastic unde noi suflete îşi primesc personalităţile înainte de a ajunge pe Pământ. Acolo întâlneşte un suflet numit 22 (voce împrumutată de Tina Fey). Cei doi fac eforturi pentru a înapoia sufletului lui Joe trupului de pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

Filmul este regizat de Pete Docter şi scris de Kemp Powers, care este şi co-regizor.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *