Tim Drone

Pavel Stratan, adevărul despre Edward Sanda. Ce a spus artistul despre viitorul ginere

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai noi și sudate cupluri din showbizul românesc. Mai mult, artistul a cerut-o de soție pe iubita lui, chiar în ziua majoratului. După aceea, toată lumea s-a întrebat ce părere are, de fapt, Pavel Stratan de marele eveniment din viața fiicei sale.

Pavel Stratan a spus adevărul despre Edward Sanda. Artistul a oferit un interviu pentru click.ro în cadrul căruia a mărturisit că viitorul său ginere este un copil deosebit și nu are nimic împotriva relației lui, cu fiica sa.

Mai mult, artistul s-a arătat a fi extrem de încântat de legătura puternică dintre cei doi. De asemenea, Pavel Stratan a punctat că nu are nimic împotriva faptului că Edward a cerut-o de soție pe Cleopatra, în ziua majoratului acesteia.

„Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra, cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit.

Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile. Parcă nu mai am ce să-i vorbesc în plus. Cred că am vorbit destul cât ea a fost micuță. De la anul se va muta în București, la facultate” a spus acesta, pentru sursa citată.

Ce cadou a primit Cleopatra Stratan, din partea părinților

Atunci când a fost întrebat ce anume i-a dăruit fiicei sale, în ziua majoratului, Pavel Stratan a mărturisit că nu va dezvălui acest lucru, dar că fiica sa a avut întotdeauna tot ce și-a dorit.

„Nu vorbim despre cadouri în public, dar pot să va spun că orice și-a dorit Cleopatra, întotdeauna a avut” a spus acesta, pentru sursa citată, scrie cancan.ro.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *