Tim Drone

Smiley a luat câteva kilograme în plus, în această perioadă dificlă

Pandemia de coronavirus și-a spus cuvântul în ceea ce-l privește pe Smiley. Artistul a pus câteva kilograme în plus de când are la dispoziție mai mult timp liber.

Smiley

Stare de urgență, izolare la domiciliu, lipsa evenimentelor… toate și-au pus amprenta asupra greutății lui Smiley! Artistul a luat câteva kilograme în plus în această perioadă dificilă pentru omenire.

Recent, Pavel Bartoș a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de la filmările pentru noul sezon ”Românii au talent” în care apare și Smiley. Iar un detaliu a atras atenția fanilor. Artistul, care urmează să devină tătic pentru prima oară, s-a cam ”pufoșit”.

”Frații Brothers! #staredebine #filmari #timisoara”, a scris Pavel Bartoș în dreptul fotografiei cu Smiley.

Smiley și Pavel Bartoș

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre miracolul din viața lor

După mai bine de trei ani de relație, în care și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, Smiley și Gina Pistol au filmat un interviu extrem de emoționant în cadrul căruia au vorbit despre miracolul pe care îl trăiesc.

Cei doi vor deveni cât de curând părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a spus Gina Pistol, scrie cancan.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *