Tim Drone

Motivul emoționant pentru care Alexandra Dinu vine în juriu la „Românii au talent”

Schimbări importante în noul sezon „Românii au talent”! Mihai Petre a fost înlocuit de la masa juriului cu Alexandra Dinu (39 de ani), potrivit PRO TV. Frumoasa actriță a primit cu mândrie și fericire propunerea, considerând-o un semn de Sus.

Alexandra Dinu

Actrița crede că propunerea PRO TV a venit ca un „semn de Sus”

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV. Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, mai spune fosta soție a lui Adi Mutu, scrie click.ro.

Va face naveta între Italia și România

Alexandra Dinu locuiește de mulți ani în Italia, împreună cu fiul ei, Mario (18 ani). Proiectul ”Românii au talent” o va face să revină în țară, pentru o perioadă. „Pentru moment, va trebui să fiu aici, după care mă voi întoarce în Italia, unde mai am un proiect, un film. Voi face naveta între România și Italia”, recunoaște ea. Promite să fie un jurat bun, care să analizeze „cu sufletul” prestația concurenților: „Eu nu voi fi specializată pe un domeniu, la jurizare. Nu vin nici din zona de muzică, nici din cea a dansului, dar am și eu o experiență de viață și vreau să fiu acolo cu sufletul. Concurenților nu cred că trebuie să le fie teamă de mine”, promite Alexandra Dinu. Săptămâna viitoare se va întâlni, pentru prima dată, cu ceilalți trei colegi ai ei. „Știu cine sunt, cunosc munca lor, arta lor, dar nu i-am întâlnit niciodată personal și abia aștept!”.

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *