Tim Drone

Veste mare pentru Dalida din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin e în culmea fericirii

Dalida din Las Fierbinți trăiește unul dintre cele mai fericite momente ale vieții. Actrița Ecaterina Ladin a dat o veste mare, împărtășind cu publicul care o admiră motivul său de bucurie.

Actrița care o interpretează pe Dalida din Las Fierbinți, în culmea fericirii

A devenit cea mai cunoscută secretară din România, datorită rolului din Las Fierbinți. Totuși, dincolo de personajul Dalida, actrița Ecaterina Ladin este o familistă convinsă. Vedeta chiar a dezvăluit în cadrul emisiunii La Măruță că se bucură de o nouă etapă în viața sa. Actrița urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Potrivit Ecaterinei, Marcu, fiul ei, și-a dorit foarte mult un frățior. Astfel, actrița și soțul său urmează să fie părinți pentru a doua oară. Însărcinată în patru luni, Ecaterina Ladin mărturisește că are o sarcină obișnuită și că va deveni mămică de băiat în curând.

“Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”, a povestit Ecaterina.

Actrița care o interpretează pe Dalida este originară din Republica Moldova. Drumul său până la succesul din Las Fierbinți a fost unul anevoios. A renunțat o perioadă la actorie și s-a implicat în afaceri. Pentru aceasta, actrița a urcat pe acoperișurile din Moldova, unde a învățat totul despre țigla metalică. Acum, însă, Ecaterina Ladin este onorată de faptul că oamenii o recunosc pe stradă. Cu toate acestea, și-ar dori ca aceștia să o strige mai des pe numele său real.

Ecaterina Ladin, despre soțul său: "Nu mi-a plăcut de el la început"

Ecaterina Ladin, despre soțul său: “Nu mi-a plăcut de el la început”

Cum și-a cunoscut Dalida din Las Fierbinți soțul

Povestea de dragoste care îi unește pe actrița din rolul Dalida și pe soțul său este una deosebită. Cei doi s-au cunoscut înainte de apariția Ecaterinei Ladin în serialul Las Fierbinți. Pe atunci, ea lucra pe o plajă, fiind chiar angajata celui de care avea să își unească destinul.

“L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ‘Fierbințiul’. Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.”, a declarat Ecaterina Ladin pentru PRO TV.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *