Tim Drone

Andreea Bălan: „E greu să fii mamă singură”. Cum se descurcă după separarea de George Burcea

După ce artista și fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despărțit cu acuzații de ambele părți, Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară și despre viața de după separare, mai cu seamă despre rolul de părinte, pe care îl percepe acum a fi mult mai greu.

Invitată în cadrul unei emisiuni, unde au însoțit-o și fiice ei, Andreea Bălan a dezvăluit că, deși iubește rolul de mamă, fiind „topită” după cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, acum de când ea și George Burcea s-au separat, resimte îndatoririle sale de părinte ca fiind mult mai grele, având în vedere că susține că este „o mamă singură”.

Andreea Bălan susține că îi este greu în postura de „mamă singură”

Vedeta acuză în continuare și explică faptul că fostul ei soț le-ar vizita destul de rar pe micuțe. Artista locuieşte cu fetițele şi cu mama ei, care o ajută încă de de când s-a născut Ella, fiica cea mare. „Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat aceasta.

Ce relație au fetele Andreei Bălan cu tatăl lor

Printre altele, Andreea Bălan a dezvăluit și care este relația fiicelor sale cu tatăl lor, insinuând că George Burcea nu și-ar dori să-și vadă micuțele mai des.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a spus Andreea Bălan despre timpul petrecut de fetițe cu George, fostul său partener de viață, scrie click.ro.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *