Tim Drone

Adelina Pestrițu, transformare totală! Cum arată blondă, cu părul lung

Adelina Pestrițu și-a făcut o transformare totală. A publicat pe internet o fotografie în care apare complet schimbată, cu părul lung și blond.

Adelina Pestrițu, blondă, cu părul lung

La cea mai recentă schimbare de look, Adelina Pestrițu a ales o tunsoare scurtă, cu părul vopsit brunet. Unii dintre fanii ei i-au scris atunci că le plăcea mai mult cum arăta cu părul lung.

Acum, Adelina Pestrițu pare să aibă în plan o nouă transformare totală. Ea s-a fotografiat purtând o perucă din păr natural și le-a cerut fanilor ei păreri.

”Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural. Vreau părerea voastră în comentarii!”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Adelina Pestrițu, transformare totală! Cum arată blondă, cu părul lung

Adelina Pestrițu, transformare totală! Cum arată blondă, cu părul lung

Adelina Pestrițu a avut COVID-19

Anterior, Adelina Pestrițu s-a infectat cu noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că are COVID-19. În scurt timp, a rămas fără gust și a decis să se testeze.

Vedeta a dezvăluit că a avut următoarele simptome: dureri de cap, dureri de mușchi, lipsa gustului și mirosului, dificultăți în respirație, stare generală de amețeală, organism slăbit, somnolență exagerată și lipsă de putere.

Adelina Pestrițu a fost internată în spital, după care și-a continuat tratamentul în izolare. Ea a trebuit să își facă singură injecții în abdomen. S-a bazat pe apelurile video cu cei dragi pentru încurajările de care a avut nevoie, pe toată durata izolării.

Ea a criticat oamenii care spun că nu există virusul, deși acesta face victime, și care induc ideea că unele persoane sunt plătite să spună că au COVID-19.

”E strict alegerea fiecăruia cum se îngrijește de sănătatea lui sau cât conștientizează pericolul la care el și întreagă familie sunt supuși. Refuz orice contact cu astfel de oameni și îmi văd de ale mele. E important să fiu sănătoasă, iar, la vremea potrivită, fiecare va înțelege cât de periculos este să iei totul în derâdere și să nu te protejezi.

Înțeleg că pe lângă obstacolul pe care l-a reprezentat în viață mea, episodul asta înseamnă o lecție care îmi va schimbă percepția despre tot. O lecție despre sănătate, oameni, dor, necunoscut și izolare. Nu știu dacă o merităm, dar știu sigur că mă va ajută să-mi aleg oamenii, să prețuiesc mai mult ceea ce am, dar, mai ales, sănătatea și familia”, a scris Adelina Pestrițu, pe blogul ei.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *