Tim Drone

Anna Lesko și Viviana Sposub, săruturi și atingeri senzuale în „jacuzzi”-ul de la „Ferma”!

Anna Lesko și Viviana Sposub au incins imaginația spectatorilor în cadrul ediției de joi seară, 15 octombrie, de la „Ferma”, după ce în emisiune și-a făcut apariția un sărut pasional între cele două. Și nu oricum! Într-un cadrul mai special, „special” destinat fanteziilor.

Anna Lesko și Viviana Sposub

Foto: Captură Video

Cele două concurente au decis să incite spiritele în varianta lor „jacuzzi” din emisiune și, în costume de baie, acestea au simțit nevoia să împărtășească un sărut. Pupicul senzual a avut loc chiar în fața celorlalți concurenți, semn că nu lipsa de pretendenți din cadrul competiției le-a făcut pe acestea să recurgă la gestul tandru.

Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional la „Ferma”

În timpul unei petreceri date de concurenți în cinstea reușitelor de până acum, cele două i-au delectat pe colegi cu mișcări lascive și atingeri suave în vana amplasată în curtea gospodăriei din Cocani.

Concurenții rămași în „Ferma” și în cea de-a șasea săptămână a show-ului au făcut spectacol în miez de noapte. Cu câteva sticle de vin câștigate în urma unei probe, dar și cu o vreme de care au putut profita, vedetele au decis să se îmbăieze în curte, dând cu această ocazie și o mică petrecere.

Foto: Captură Video

Atmosfera party-ului a fost întreținută de fete, în special de Anna Lesko și Viviana Sposub, care la un moment dat s-au atins și sărutat. Îmbrăcate în costum de baie și aflate alături de toți ceilalați concurenți, Anna Lesko și Viviana Sposub au demonstrat că pot scăpa ușor de inhibiții, chiar și atunci când camerele de filmat sunt pe ele, scrie click.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *