Tim Drone

Un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis într-un spital din Sibiu

Un pacient infectat cu coronavirus s-a sinucis, vineri seară, la Spitalul de Pneumofiziologie din Sibiu, unde fusese internat, a anunțat Prefectura Sibiu.

„În cursul nopţii de 16 octombrie, în jurul orei 2.00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unităţi sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgenţă pe secţia ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat. De asemenea, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul în cauză”, a precizat Prefectura Sibiu.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, Cristian Roman, a confirmat pentru Agerpres că pacientul era internat în acest spital.

Din păcate, cazul nu este singular. În luna mai a anului în curs, un alt bărbat infectat, aflat în tratament în Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, s-a spânzurat în baia salonului.

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *