Tim Drone

Anda Adam, primele declarații după eliminarea din Ferma: “Am plâns în fiecare seară”

Anda Adam a făcut primele declarații după eliminarea din emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la Pro TV. Ea a dezvăluit motivul pentru care a început să plângă în fiecare seară.

Ce a declarat Anda Adam despre emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni”

Anda Adam a spus, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, că a reprezentat o investiție în ea. Cântăreața a precizat că îi plac provocările și este curioasă să descopere dacă le poate face față/

”Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce.

Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, a spus Anda Adam.

De altfel, cântăreața consideră că a făcut față cu brio provocărilor din cadrul emisiunii. Ea crede că a muncit ”cât toate fetele la un loc” și susține că acest lucru poate fi confirmat de colegii ei.

Anda Adam, primele declarații după eliminarea din Ferma: "Am plâns în fiecare seară"

Anda Adam, primele declarații după eliminarea din Ferma: “Am plâns în fiecare seară”

Anda Adam a dezvăluit de ce a început să plângă în fiecare seară

În plus Anda Adam a dezvăluit că, de la un moment dat, a început să plângă în fiecare seară. Cântăreața a divulgat ți motivul. I-a fost foarte greu să stea departe de fiica ei.

”Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (…) Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”, a spus Anda Adam.

Recent, Anda Adam a ajuns în vizorul poliției, după ce și-a parcat mașina de lux neregulamentar, pe două locuri de parcare, dintre care unul pentru persoanele cu dizabilități.

Câteva imagini au ajuns pe rețelele de socializare, iar acestea au generat un val de critici la adresa cântăreței. În disputa ce s-a desfășurat pe internet a fost implicat și un polițist din Cluj, pe care Anda Adam l-a acuzat că întețește jignirile la adresa ei.

”Stimată doamnă/domnișoară Anda Adam! Răutățile la adresa dvs. sunt rezultatul felului cum parcați, în acest caz. Eu nu am instigat pe nimeni să vă jignească sau să vă atribuie fel și fel de epitete. V-am blurat nr. de înmatriculare, tocmai pentru a evita să fiți ținta a ceea ce afirmați. Chiar dacă pe alte pagini nu vi s-a acordat acest privilegiu.

Hate ia toată lumea, eu, ca polițist, dvs. ca artist, ș.a.m.d. Spuneți că nu puteți parca în altă parte din cauza modului de deschidere al portierelor. Și că era ora închiderii în mall. Cred că deja îmi jigniți inteligența, fie ea și de polițist. Dacă era ora închiderii, cum încercați să ne păcăliți, mai ales în această situație, găseați locuri de parcare extrem de multe…doar că, ce să vezi, nu erau chiar lângă intrare.

Nu e vina persoanelor cu dizabilități că dvs. nu ați luat în calcul modul de deschidere al portierelor. Puteți să raportați pagina cât doriți, nu mi-e teamă de astfel de amenințări și nici de avocații dvs. Astfel de practici nu vă fac cinste și nici nu vor atrage altceva în afară de acel hate la care vă referiți. Niște scuze publice, că tot ați afirmat că sunteți persoană publică, un proces verbal cu sancțiunea primită și plătită, cred că v-ar fi de mare ajutor. Asumați-vă ceea ce faceți, de aceea sunteți persoană publică, nu? P.S. Am postat mesajele pentru a vă putea acorda dreptul la replică.”, a scris polițistul, pe Facebook.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *