Tim Drone

Maria Băsescu, bunicuță cool la 69 de ani. A ieșit cu toți cei patru nepoței la Muzeul Satului

Maria Băsescu a profitat de ultimele zile cu soare din această toamnă și a ieșit la o plimbare relaxantă alături de fetele Ioana și Elena și de copiii acestora, cei patru nepoței care le fac zilele mai frumoase fostului președinte al țării și soției lui. Înzestrați cu voie bună și cu zâmbetele pe chipuri, aceștia au făcut câteva poze de familie la Muzeul Satului.

Este cunoscută relația apropiată pe care Traian și Maria Băsescu o au cu nepoțeii lor, iar Paștele din acest an a fost prima ocazie în care familia nu s-a reunit, asta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Când lucrurile s-au mai relaxat din punct de vedere legislativ, bunicii și-au putut revedea cei patru nepoți: copiii Elenei Băsescu, Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, și fiul Ioanei Băsescu, Radu.

foto: arhivă personală

Fosta primă doamnă are un tonus de invidiat și cu greu i-ai da 69 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în septembrie. Îmbrăcată în blugi și cu o bluză lejeră, Maria Băsescu a fost toată un zâmbet în timpul plimbării și a ședinței foto alături de „comorile” sale de suflet, scrie click.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *