Tim Drone

Exclusiv: Secții în care la 10.30 au votat deja peste 50% dintre electori

În șase secții din întreaga țară trecuseră deja pe la urne, la ora 10.30, peste 50% dintre cei înscriși pe liste. În mai multe județe erau deja secții în care votase peste o treime din electorat.

Două secții din județul Mehedinți dețin recordul de prezență, la ora 10.30. este vorba de Valea Copcii, cu peste 70%, și Vlădica, cu 64%. Lor li se mai alătură alte șapte secții, din același județ, cu prezență peste 30%.

Un loc fruntaș ocupă și județul Caraș – Severin prin secția din satul Marila (63%). Este urmat de secțiile din județele Olt (sat Bătăreni, 62% plus alte trei secții cu peste 30%) și Sălaj (sat Miluani – 62% plus alte trei secții cu peste 30%). Cu un caz bun de prezență se poate lăuda și Tulcea: satul Plauru – 50%.

Prezență de cel puțin 30%, la ora 10.30, era consemnată în două secții din Alba (Lopadea Nouă și Plaiuri), Arad (Laz), Bihor (Șimian), Brăila (Mărtăcești), Buzău (Trestieni – 45%), Cluj (șapte secții peste 30%), Hunedoara (Plop), Maramureș (Jugăstreni), Satu Mare, Sibiu câte un caz, Timiș (Dobrești).

Lanivel național prezența era, la acea oră, de 7,5%.

Visits: 31

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *