Tim Drone

O jucătoare de tenis aflată în carantină în Australia, testată pozitiv pentru Covid-19

O jucătoare spaniolă de tenis, aflată în carantină în Melbourne, pentru a participa la Australian Open, a fost testată pozitiv pentru Covid-19, la 7 zile după ce a ajuns în Australia.

Paula Badosa, 67 WTA, este prima competitoare aflată în carantina obligatorie de dinaintea turneului Australian Open, la Melbourne, confirmată pozitiv la Covid-19.

Sportiva a scris pe pagina sa de Twitter că prezintă toate simptomele pentru noul coronavirus și că testul pe care și l-a făcut a fost pozitiv.

„Mă simt rău şi am simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai curând posibil respectând indicaţiile medicilor. Am fost transferată la un hotel de sănătate pentru a fi izolată şi monitorizată”, a scris jucătoarea de tenis pe contul său de Twitter.

Badosa, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la Melbourne după ce a jucat la Abu Dhabi.

Peste 70 de jucători şi membri ai staff-urilor lor sunt în carantină strictă pentru 14 zile şi nu se pot antrena, din cauză că în cursele charter cu care au ajuns la Melbourne s-au depistat cazuri pozitive de Covid.

Australian Open 2021, primul turneu de Mare Şlem al anului, a fost amânat anul acesta faţă de datele sale obişnuite şi va avea loc între 8 şi 21 februarie.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *