Tim Drone

Scrisoarea unui taximetrist

Iarta-ma copilul meu .. Iarta-ma ca nu sunt langa tine sa te vad cum cresti , ca trece timpul si aflu de la telefon ce faci si eu sunt plecat .
Ca nu ti-am auzit primul cuvant sau nu ti-am vazut primii pasi timizi pe lumea asta
Iarta-ma tu sotia mea pentru lipsa din viata ta pentru ca ti-am jurat ca te voi iubi si te voi proteja dar pot indeplini decat jumate din ce am promis candva… Iubirea traieste in fiecare clipa insa protejarea este sinonima cu lipsa.
Familia si prieteni ai vezi din ce in ce mai rar . Tarziu iti dai seama ca trec zilele din calendar si nu ti-ai mai sunat mama sau sora de ceva vreme … sau ca timpul de a bea o cafea cu prieteni iti este limitat sau mai grav inexistent .
Si toate astea pentru ce ? Pentru a incerca sa o duci mai bine , pentru a scapa familia de grija zilei de maine .
E trist sa vezi ca speri sa o duci mai bine , ca te pierzi pe drum incercand sa reusesti si la final realizezi ca pierzi esentialul din viata ta si a celor pe care ai iubesti .
E vina mea si imi asum greseala. E vina mea ca sunt cinstit , ca nu fur sau nu insel si in final realizezi ca nimic din ce faci nu e bine si ca ai aceleasi datorii cu tine pe care le aveai si ieri si sigur o sa le ai si maine . Dar asta nu e numai vina ta … Asta e vina noastra a tururor … Asa suntem multi probabil din cei ce citesc aceste randuri ….
Judecati in lipsa de societate , abuzati de cei ce ar trebui sa ne protejeze , furati de cei care cred ca ofera ceva in plus fata de restul .
Iar voi , colegi de breasla … Dormiti in continuare . Somnul este bun pentru restul . Se voteaza legi in lipsa voastra , se hotaresc destine si biruri grele si voi sunteti orbiti si fara glas.
Imi pare rau ca azi nu am fost alaturi in strada de cei ce au ales sa injure sistemul si coruptia. Poate maine voi putea fi acolo fizic langa cei ce isi cer dreptul si sper sa vina ziua in care colegii mei galbeni sa fie fizic si ei sa isi ceara dreptul .
Drepturile noastre sunt incalcate de o tara corupta , de niste lasi ce ne prostesc constant cu harti false si promisiuni .
Uniti-va toti cei care credeti in viitorul vostru si sl copiilor vostri , care aveti ochi larg deschisi si nervi de otel .
Nu asteptati sa vi se dea dreptatea pentru ca dreptatea ti-o faci cu mana ta.
Iar tie taximetristule indiferent de sigla sau tabla de pe usa iti doresc lumina rosie in lampa de pe masina , cat mai putine ore pe strada si mai mult timp petrecut cu cei ce te asteapta acasa.
Un taximetrist
George Maryo

 se simte sătul până peste cap cu

Marius Drk in Strada Tineretului
9h Giurgiu 
Visits: 42

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *