Tim Drone

Gina Pistol, în toiul pregătirilor pentru venirea pe lume a fiicei sale

Gina Pistol se află în ultimul trimestru de sarcină și, în curând, vedeta și iubitul ei, Smiley, vor deveni părinți de fetiță. Până atunci, cei doi s-au apucat de renovarea locuinței înainte de venirea pe lume a bebelușului.

Gina Pistol

Chiar dacă nu îi este ușor, Gina se implică total și este hotărâtă ca totul să iasă perfect, așa că s-a apucat de treabă și a împărtășit totul cu fanii ei de pe contul de socializare.

„Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate.

click pe foto

Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a mai spus ea, scrie libertatea.ro.

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *