Tim Drone

Mihai de la 3 Sud Est, urmărit de necazuri! Mama solistului a murit

După ce a ajuns în spital în urma infectării cu coronavirus, Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este din nou încercat de soartă. Artistul trece în prezent prin clipe grele, după ce mama acestuia a murit. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, în urmă cu puțin timp.

Mihai Budeanu

Foto: Arhivă personală

Cântărețul a publicat în mediul online un colaj cu mai multe fotografii cu femeia care i-a dat viață, însoțite de un mesaj trist, de adio, prin intermediul căruia anunța pierderea suferită. „Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita,niciodată!”, a scris artistul. Mihai de la 3 Sud Est se pregătește acum să-și conducă mama pe ultimul drum, alături de familia sa.

Foto: Arhivă personală

Mihai de la 3 Sud Est, internat de urgență în spital, în urmă cu câteva luni

În urmă cu doar câteva luni, Mihai Budeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta s-a aflat în stare foarte gravă, fiind intubat la ATI, din cauza faptului că avea probleme de respirație. Din fericire, artistul a reușit după mai multe săptămâni să-și revină și să se întoarcă înapoi acasă, scrie click.ro.

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *