Tim Drone

Loredana Chivu, jefuită într-o parcare. „Mi-au furat geanta, aveam bunuri de valoare”

Momente de coșmar pentru Loredana Chivu și prietena ei, Anamaria Mocanu. Bombele-sexy au plecat să rezolve niște treburi la doctor cu bolidul de fițe al Loredanei Chivu. Blonda, care are mari probleme de sănătate, a oprit la farmacie. Când s-a întors, a constatat că fusese jefuită! Poliția a ajuns imediat la fața locului să ancheteze cazul.

Loredana Chivu și buna ei prietenă, Anamaria Mocanu, au fost victimele hoților, care au sustras din mașina blondei, într-o fracțiune de secundă, geanta de firmă a acesteia, în care blonda avea 10.000 de lei, bijuterii, parfumuri și cheia de la casă. „Mi s-a furat geanta din mașină. În parcare, s-a întâmplat în cinci minte, când am intrat eu în farmacie. Bănuiesc și cine ar fi, pentru că era o mașină parcată lângă a mea. Sper să-i prindă pe făptași, pentru că aveam bunuri de valoare în geantă. Aveam 10.000 de lei, aveam parfumuri, bijuterii, cheile de la casă, acte medicale, două cutii mari de fiole pentru păr, iar geanta era una scumpă”, a spus Loredana Chivu.

Imediat ce s-au întors la mașină și au constatat jaful, Loredana și Anamaria au sunat la Poliție. Oamenii legii au venit în scurt timp la locul incidentului. S-a început procedura legală, iar după prelevarea probelor se așteaptă acum identificarea făptașului. “Cred că e cineva care se ocupă cu furturi din mașini. Există oameni care au anumite aparate care îți deblochează mașina atunci când o închizi. Îmi amintesc că am închis mașina, am instinctul de a inchide mașina. Poliția face cercetări! Nu cred că o sa recuperez nimic,vreau doar să-l prindă pe făptaș, pentru ca nimeni să nu mai pățească ce am pățit eu!”, a declarat vedeta.

Loredana este încă în șoc și este speriată că hoții au pus mâna și pe cheia de la casă. „A venit fratele meu să-mi aducă alt rând de chei, ca să pot intra în casă. Trebuie să schimb yala de la ușă acum”, a mai declarat Loredana, scrie click.ro.

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *