Tim Drone

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce testul antidrog de la IML a lui Gabi Bădălău a ieșit negativ

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia o altă întorsătură după ce omul de afaceri a dat publicității rezultatul buletinului toxicologic de la IML, care a arătat că acesta nu a consumat substanțe interzise.

Claudia Pătrășcanu

foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu nu este însă nici pe departe satisfăcută de rezultatele testului antidrog, chiar dacă acesta a fost făcut la INML, așa cum a solicitat solista, prin avocații ei. Claudia insistă în continuare ca tatăl copiilor ei să facă testul din analiza firul de păr și nu din sânge, salivă sau urină. “Nu am nici o reacție. Am cerut un test amănunțit din firul de păr și nu din sânge, salivă sau urină. Cei ce se pricep, știu acum despre ce vorbesc eu. Eu mi-am strigat durerea. Domnul Bădălău și-a făcut testul unde și cum a dorit. Mi-am strigat disperarea pentru acești doi copii. A făcut testul unde a considerat și de unde a considerat. El a vrut să-l facă doar așa, de ochii lumii, nu știu ce a vrut să dovedească cu asta. Când va veni cu testul din firul păr, atunci o să mă lămurească”, a declarat solista.

Claudia Pătrășcanu a readus în discuție amenințările cu moartea făcute anul trecut la adresa ei, atunci când i-a făcut plângere penală fostului soț. “Numai mesaje jignitoare, nu știu ce au cu mine, nu pot să îmi explic. Am primit amenințări cu moartea anul trecut, când mi-au zis să am grijă ce fac, ce zic pe la TV. Consider că sunt o mamă curată și nu îmi e teamă de nimic. Mi-a spus că plătește un om să mă lovească, să mă arunce în râpă”, a mai declarat solista pentru România TV, citează click.ro.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *