Tim Drone

Anna Lesko face furori pe internet cu poza asta. Frumosa artistă, ipostază de neratat

Anna Lesko face furori pe internet cu poza asta. Frumoasa artistă, ipostază de neratat. Se pare că Anna Lesko are parte de o frumoasă vacanță, undeva la soare, în această perioadă.

Fotografii incendiare cu Anna Lesko din vacanța exotică. Cum a pozat frumoasa moldoveancă FOTO

Anna Lesko face senzație pe net cu fotografia aceasta. Frumoasa artistă din Moldova apare într-o ipostază de neratat. După un an 2020 ocupat aproape tot de pandemia de coronavirs, dar și după o perioadă plină din punct de vedere profesional, se pare că Anna Lesko a uitat de toate și a plecat într-o vacană, nu se știe unde.

Tot ce se știe este că frumoasa cântăreață se află undeva la soare, de unde postează pe rețeaua de socializare poze care de care mai incendiare.

Anna Lesko, fotografii incitante din vacanță

Astfel, Anna Lesko apare la plajă purtând un costum de baie din două piese de diverse culori. Slipul de culoare neagră este minuscul, iar sutienul de culoarea cacao cu lapte lasă se se vadă mai tot bustul generos al artistei.

În afară de costumul incitant, artista a pozat în poziții incendiare, care i-au făcut pe internauții de pe Instagram să ofteze.

Anna Lesko, o perioadă plină din punct de vedere profesional

Pe de altă parte, Anna Lesko  a avut o perioadă plină din punct de vedere profesional, participând la emisiunea Ferma de la PRO TV.

Din nefericire, Anna Lesko nu a reușit să câștige marele premiu, fiind eliminată de cea mai tânără concurentă din show, Elena Chiriac.

Anna Lesko, despre experiența de la Ferma

Am simțit FERMA prin toți porii mei. Acolo nu am trăit un joc, am trăit o realitate. Este greu să înțelegi ce se întâmplă în FERMA de acasă și mai greu este să faci parte din ea. Mă simțeam de parcă trăiesc viața altcuiva.

Smulsă din brațele fiului meu și a celor dragi, răpită mi-a fost viața pe care o duceam înainte, m am trezit înconjurată de 17 oameni pe care nu îi cunoșteam, în mijlocul unei păduri. Nu am fost perfectă și nici nu voi fi vreodată.

Cum s-a înțeles Anna Lesko cu colegii din Fermă

Am încercat să fiu varianta cea mai optimă a mea în condițiile severe din punctul de vedere fizic, psihic și emoțional. Ușor, ușor i-am descoperit și ne-am și înțeles până într-un punct. Cu unii la început cu alții spre final.

Nu a fost totul roz între noi, cu toate astea toți concurenții au avut ceva frumos în felul lor. În plus, datorită lor am reușit să mă deosebesc printre ei și le mulțumesc pentru asta”, a scris Anna Lesko în prima parte a mesajului ei de pe Instagram.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *