Tim Drone

Avison Young, prezent în România, se extinde în Ungaria

Consultantul imobiliar canadian Avison Young, prezent și în România din 2017, anunță extinderea în CEE prin deschiderea unui nou birou în Ungaria, la Budapesta. Compania canadiană va avea o afiliere strategică cu firma de asset management Limehouse din Ungaria, care își va opera de acum serviciile de consultanță sub umbrela Avison Young.

Cu sediul la Budapesta, Limehouse administrează activele unor investitori instituționali și și-a extins recent portofoliul de servicii, oferind asistență în tranzacții de investment, servicii de property și project management.

Acum trei ani, eram primul birou Avison Young în CEE, ulterior s-a deschis Polonia și acum Ungaria. Sunt entuziasmat de planurile pe care le avem ca în viitorul apropiat să acoperim întreaga regiune”, a declarat David Canta Managing Director Avison Young România.Obiectivul nostru a fost să construim o platformă completă de servicii, gestionată de o echipă de talie mondială, orientată către nevoile clientului, aspecte cheie în business-ul nostru”, adaugă acesta.

Recent, compania Avison Young a anunțat recrutarea lui Laurențiu Duică, Partner & Head of In­dustrial Agency în cadrul Colliers International Româ­nia, care din luna martie se va alătura echipei în poziția de Vice-Președinte Senior, pentru a contribui la consolidarea companiei pe sectorul industrial și logistic.

Înainte de a se alătura Colliers International, a fost șef de leasing și dezvoltare la P3, un dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene. Laurentiu Duică a lucrat, de asemenea, timp de șapte ani la FM Logistics, unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa și România, avansând pe poziția de manager comercial.

Consultantul britanic Avison Young, condus de David Canta, are în portofoliu contracte de închiriere pentru clădiri precum America House, cumpărată de americanii de la Morgan Stanley, proiectul de birouri Orhideea Towers, dezvoltat de austriecii de la CA Immo, Globalworth Tower, CTPark Timișoara etc

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *