Tim Drone

Bruno Fernandes a salvat-o din nou pe United, dar diavolii au reușit doar un egal la WBA

Speranțele lui Manchester United a obține cel mai improbabil titlu din istoria clubului ajung etapă după etapă să fie similare cu speranțele lui West Bromwich Albion de a se salva de la retrogradare. Cu toate acestea, diavolii mergeau la WBA cu principalul scop de a-și păstra poziția a doua în clasament după victoria lui Leicester în fața lui Liverpool de sâmbătă.

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer – după o centrare excelentă, Diagne a fost mult mai puternic decât Lindelof, suedezul fiind cunoscut pentru carențele sale în jocul aerian, iar noul vârful al lui WBA a lovit puternic cu capul pentru a deschide scorul în al doilea minut al meciului.

În jur de 20 de minute mai târziu tot WBA a fost echipa mai periculoasă atunci când lovitura de cap a lui Robert Snodgrass a fost respinsă excelent de David de Gea, spaniolul justificând astfel decizia lui Ole de a-și păstra încrederea în el.

Bruno Fernandes, salvatorul de serviciu

Totul părea să se îndrepte spre un 1-0 pentru gazde la pauză pentru că deși United a avut posesia, diavolii nu au pus mari probleme lui Sam Johnstone. Dar Bruno Fernandes avea alte planuri – în minutul 44 portughezul a reușit să aducă egalarea cu o execuție magistrală din interiorul careului.

Repriza a doua a continuat în același ritm. După aproximativ 15 minute de joc United a crezut că a primit penalty. Și ar fi trebuit să primească pentru că Maguire a fost faultat în careu. Problema este că a fost un offside clar însă atunci când arbitrul a verificat reluările, el s-a uitat doar la un posibil fault, ignorând offside-ul. Nu s-a dat penalty însă, demonstrând din nou haosul din deciziile VAR – nimeni nu știe de ce oficialii din Londra nu au sesizat poziția de offside a lui Maguire.

Târziu în meci, Lindelof a ținut să sublinieze ideea că Axel Tuanzebe ar trebui să primească mai multe șanse gafând din nou și lasând atacantul advers liber cu De Gea – spaniolul a intervenit însă excelent, de două ori, la aceeași fază, conform eurosport.ro.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *