Tim Drone

Larisa, soția lui Alin Oprea, dărâmată la tribunal: “Să se termine circul asta, că ne-am îmbolnăvit”

După scandaluri și bălăcăreli nesfârșite în presă, Alin Oprea (49 ani) și soția sa, Larisa Uță, s-au întâlnit ieri (15 februarie) pentru prima dată la tribunal. Cei doi au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când este fixat cel de-al doilea termen. Larisa, soția lui Alin Oprea, a făcut câteva declarații acide, în premieră, despre divorțul de Alin Oprea.

Larisa Oprea

foto: Facebook

“Am fost de acord să divorțăm pe 26 aprilie. Trebuie să demonstrez atunci că vreau să păstrez numele de Oprea. Judecătoarea a vrut să oprească acest macel. Ne-a întrebat: «vreți să divorțați?» Da! «Amândoi?» Da! Și asta a fost!”, a declarat Larisa Uță, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, scrie click.ro.

Soția lui Alin Oprea s-a referit și la infidelitățile de care cei doi soți s-au acuzat reciproc în presă. “Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am

înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a mai declarat Larisa Uță.

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu”

Aceasta speră ca divorțul de solistul de la Talisman să se termine cât mai repede, mai ales că fiica lor, Melissa, deja merge la psiholog. Alin Oprea a acuzat-o pe Larisa ca nu l-a lăsat să-și vadă copiii și i-a tăiat orice legătură cu aceștia. “Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!“, a mai spus aceasta, pentru aceeași sursă.

În replică, solistul a declarat că, de când a ales să se despartă de soția sa, relația cu copiii săi nu mai există deloc, iar Larisa ar fi de vină pentru faptul că i-a montat împotriva lui și nu îi lasă să-i vadă sau să vorbească cu el. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a spus Alin Oprea, la Antena Stars. Alin Oprea și soția lui, Larisa, au decis să divorțeze după 23 de ani de relație și 22 de ani de mariaj.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *