Tim Drone

Motivul pentru care Victor Slav vrea 500.000 de euro de la statul român. Ce acuză fostul soț al Biancăi Drăgușanu

S-a aflat motivul pentru care Victor Slav vrea 500.000 de euro de la statul român. Ce acuză fostul soț al Biancăi Drăgușanu, citiți în rândurile de mai jos.

Victor Slav, prejudiciat grav de statul român. Fostul prezentator TV solicită daune în valoare de 500000 de euro

Motivul pentru care Victor Slav vrea 500.000 de euro de la statul român este unul halucinant, scrie wowbiz.ro. Ce acuză fostul soț al Biancăi Drăgușanu, vedeți în rândurile următoare.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, a acționat în instanță statul român prin Ministerul Finanțelor Publice și a cerut despăgubiri de 500.000 de euro.

Victor Slav vrea și daune matariale și daune morale

Suma fabuloasă reprezentând daune morale și materiale după ce a fost acuzat din greşeală că a consumat substanțe interzise în timp ce conducea, în urmă cu aproximativ un an.

Decizia de a solicita despăgubiri din statului român a venit întrucât fostul om de la meteo se consideră victima unei erori grave judiciare.

Când a fost depistat Victor Slav că ar fi consumat cannabis

Astfel, pe 11 august 2019, Victor Slav a fost oprit de o patrulă a poliției rutiere și supus la teste atât în ceea ce privește consumul de alcool, precum și de droguri. Surpriză, testul de cannabis a ieșit pozitiv.

La probele biologice însă, rezultatul a ieşit negativ, iar rezultatul analizelor a venit după 3 luni. Astfel, buletinul de analiză care infirmă faptul că Victor Slav a consumat cannabis a fost emis abia în luna noiembrie a anului 2019 iar ordonanța de clasare i-a fost comunicată acestuia abia în martie 2020.

Pe parcursul procesului, Victor Slav a fost privat de anumite drepturi

În tot acest timp, potrivit lui Victor Slav, “a fost privat de exercițiul anumitor drepturi”.

Astfel, considerându-se victimă în acest caz, Victor Slav a dat în judecată Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice și cere despăgubiri morale de 500.000 de euro pentru repararea unor prejudicii provenite dintr-o eroare judiciară.

Anchetarea și interogarea unei persoane asupra căreia planează suspiciunea că a comis o infracțiune, cauză legitimă

Pe de cealaltă parte, judecătorii susțin că întârzierea clasării ca urmare a eliberării rezultatului de la probele biologice nu poate fi interpretată ca o eroare judiciară. Aceștia susțin că din contră, anchetarea și interogarea unei persoane asupra căreia planează suspiciunea că a comis o infracțiune este o cauză legitimă.

De asemenea, decizia Tribunalului București nu este însă una definitivă și poate fi atacată cu apel de către fostul soț al Niancăi DRăgușanu, Victor Slav.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *