Tim Drone

Liviu Vârciu, lăsat fără permis. Actorul a filmat întreaga scenă

Liviu Vârciu se numără și el printre vedetele rămase fără permis în urma controalelor polițiștilor buzoieni. Actorul a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitate, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă considerabilă.

Liviu Vârciu

Poliţiştii rutieri din Buzău i-au reţinut permisul de conducere lui Vârciu în 4 februarie, în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube. Acesta gonea pe Drumul European, în localitatea Poşta Câlnău, fix pe o porţiune cu limita de viteză de 50 km/h.

În imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră. „Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe poliţistul care l-a oprit în trafic, scrie click.ro.

Liviu Vârciu, lăsat fără permis în Buzău

„Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat poliţistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu. Ulterior, Vârciu a publicat filmulețul cu întâmplarea și pe platforma YouTube.

Mai multe vedete au fost „victimele” agilității Poliției din Buzău, de-a lungul timpului. În ultimii ani, ei au lăsat fără permis mai multe vedete care s-au luat la întrecere cu legislaţia rutieră, printre care și Andreei Mantea, după ce au prins-o conducând cu viteză foarte mare pe Drumul European E 85, lângă localitatea Racoviţeni.

În august 2005, un agent de la Serviciul Poliției Rutiere Buzău a amendat-o cu un milion de lei pe fiica preşedintelui Traian Băsescu şi i-a suspendat acesteia carnetul de conducere pentru o perioadă de trei luni, fiindcă a rulat cu 110 km pe oră. Ioana Băsescu mergea spre o localitate din Moldova, pentru a duce ajutoare unor sinistraţi, informează Adevărul.ro.

La sfârşitul lunii aprilie 2007, interpreta Luminiţa Anghel s-a ales cu permisul suspendat şi amendă, după ce a fost surprinsă pe drumurile din judeţul Buzău circulând cu o viteză de 155 de kilometri pe oră.

Pe lista vedetelor care au rămas fără permis de conducere în judeţul Buzău se numără şi Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *