Tim Drone

Botoșani: Femeie decedată în urma unui incendiu devastator. N-a avut nicio șansă de supraviețuire. Cum s-a întâmplat tragedia

Femeie decedată în urma unui incendiu devastator. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 86 ani, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins complet locuința. Din nefericire, femeia n-a mai avut nicio șansă la viață.

Femeie decedată în urma unui incendiu devastator

Incidentul nefericit a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în satul Silișcani, din comuna Gorbanești. Alarma a fost dată după aproximativ ora 1.00, când un vecin a observat că arde locuința femeii. Acesta n-a stat pe gânduri și a sunat imediat la 112.

În scurt timp, la fața locului au ajuns trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și pompierii voluntari. Se pare că două butelii de aragaz aflate în interior au explodat înainte de intervenţia pompierilor.

Femeie decedata in urma unui incendiu devastator
Femeie decedata in urma unui incendiu devastator

La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință, iar tavanul era prăbușit. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bătrâna a fost găsită decedată, lângă sobă. În interiorul casei, pompierii au găsit și două butelii care au explodat înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Reprezentanţii ISU au declarat că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de jar căzut din sobă. Cu toate acestea, cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

România pare blestemată în ultimul timp, din cauza incendiilor care curmă din ce în ce mai multe vieți. Ultimul incendiu care a marcat România a fost cel din Constanța, când o femeie a căzut de la balconul locuinței incendiate, iar pompierii SMURD nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *