Tim Drone

Gina Pistol, cuprinsă de panică înainte de naștere: „Acum realizez ce mi se întâmplă”

De la nerăbdarea de a-și cunoaște fetița, a trecut la panică totală în apropierea marelui eveniment. Ziua nașterii se apropie cu pași repezi, iar Gina Pistol se simte din ce în ce mai copleșită de griji. Frumoasa prezentatoare de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată la Antena 1, a mărturisit că abia acum își dă seama ce i se întâmplă.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți peste aproximativ o săptămână, iar viitoarea mămică este mai îngrijorată ca oricând. Blondina a început să se gândească la tot ce s-ar putea întâmpla rău și a cuprins-o panica. Amalgamul de emoții a făcut-o să se întreabe dacă va fi o mamă bună, scrie spynews.ro

După o întâlnire cu anestezistul, momentul când își va aduce pe lume fetița a devenit puțin înspăimântător pentru Gina. Săptămâna viitoare, vedeta este programată să nască, iar panica și-a făcut loc în mintea ei.

Gina Pistol este panicată înainte de naștere

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram.

Așa cum a concluzionat chiar ea, este destul de comună această panică în rândul femeilor care sunt pe cale să devină mame. Până la urmă este cel mai important rol pe care îl va îndeplini de-a lungul vieții.

Cum i-a spus lui Smiley că e însărcinată

Chiar dacă emoțiile și grijile o fac să aibă și zile mai puțin bune, Gina trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de bărbatul pe care-l iubește. Recent, artistul a dezvăluit cum a aflat că va fi tată. Se pare că prezentatoate s-a folosit de o limbă străină pentru a-i da vestea.

”Mie așa mi-a zis Gina, la un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho”, a dezvăluit Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *