Tim Drone

Ce cadou spectaculos a primit fiica lui Florin Salam din partea soțului! Betty Vișănescu, declarație de iubire pentru partener!

Fiica lui Florin Salam este o norocoasă. Soțul ei, Cătălin, face orice pentru a-i aduce zâmbetul pe buze zilnic. Astăzi, de Dragobete, frumoasa Betty Vișănescu a avut parte de un răsfăț special, fiind surprinsă de partenerul ei de viață cu un cadou de-a dreptul spectaculos. Iată ce declarație de iubire i-a făcut în schimb celebra cântăreață tatălui fiului ei!

Betty Vișănescu este invidiată de toate doamnele și domnișorarele. Și nu este de mirare având în vedere faptul că artistei îi merge bine din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că se mândrește peste tot cu tatăl ei celebru, căruia îi calcă pe urme, vedeta se poate lăuda și cu un soț iubitor și un copil extrem de drăgălaș, pe care l-au numit Matthias, scrie spynews.ro

Cum a fost surprinsă Betty Vișănescu de soțul ei

Așadar, fiica lui Florin Salam este ținută doar în puf! Soțul ei, Cătălin Vișănescu, o tratează ca pe o adevărată prințesă, făcându-i pe plac la fiecare oră din zi și din noapte. Cei doi au petrecut de Ziua Îndăgostiților printr-o vacanță de vis la munte, împărtășindu-le fanilor din mediul online mai multe imagini de colecție din destinația de poveste.

Nici astăzi, de Dragobete, cei doi nu s-au lăsat mai prejos, pentru că s-au surprins reciproc cu gesturi romantice. Așa cum se poate vedea în imaginile postate de Betty Vișănescu la InstaStory, tatăl copilului ei, Cătălin, i-a înseninat ziua cu un buchet impresionant de flori roșii și galbene, ce cu siguranță a fost pe placul artistei.

La rândul ei, Betty Vișănescu a avut grijă să-i mulțumească soțului printr-o frumoasă declarație de dragoste. Acest lucru este des întâlnit în cazul lor, având în vedere faptul că își transmit mai mereu cuvinte frumoase, dovadă că iubirea e mare în familia lor!

„Mulțumesc, iubitule. Te plac”, a scris Betty Vișănescu la InstaStory, în dreptul imaginilor cu buchetul de flori spectaculos primit de la soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *