Tim Drone

Andra, dezvăluiri neaşteptate. Ce a făcut artista de dragul copiilor: “Niciodată nu e prea târziu”

O mamă este în stare să facă orice de dragul copiilor. Andra, dezvăluiri neașteptate. Ce a încercat artista, doar ca să aducă fericire în inimile celor doi copilași ai săi. Jurata de la Românii au talent a ținut să sublinieze că niciodată nu este prea târziu să încercăm experiențe noi.

Andra, dezvăluiri neaşteptate. Ce a făcut artista de dragul copiilor

Andra, dezvăluiri neașteptate la Românii au talent. Pasiunea unuia dintre concurenții noului sezon Românii au talent a dus la o mărturisire din viața personală a artistei. Ca orice mamă, Andra ar face orice pentru a-i face fericiți pe Eva și David, cei doi copii ai săi. Artista a recunoscut că abia acum trei ani a învățat să meargă pe bicicletă.

„Acum vreo trei ani m-am urcat prima oară pe bicicletă. Asta de dragul copiilor mei, să pot să merg şi eu cu ei prin parc, să ne plimbăm. Aşa că niciodată nu e prea târziu să ne apucăm de acest sport. Eu am făcut-o treptat, acum ştiu să merg pe bicicletă, dar nu cumva să fiţi în faţa mea”, a spus Andra, la Românii au talent.

Andra, dezvăluiri neașteptate și senzații tari la Românii au talent! Inspirată de numărul pe care tocmai îl văzuse pe scenă, jurata a acceptat provocarea lui Andi Moisescu, spunând că și-ar dori să învețe să facă un „trick” pe bicicletă.

„Aș vrea învăț și un trick pe bike, accept. Lăsând la o parte experiența mea, ce am văzut în filmare mi se pare extraordinar, într-adevăr, până în acest moment cred că ești primul care și-a împlinit visul cu ochii”, a spus Andra, referindu-se la momentul concurentului de pe scenă.

Emotie pura, la Romanii au talent. Daria, fata cu harpa, a intrat direct in semifinale. Un moment angelic
Andra la Romanii au Talent

„Se întâmplă ceva”

Andra a făcut anunțul pe care fanii îl așteptau cu nerăbdare. După ce, la puțin timp după ce s-a vindecat de Covid-19, artista mărturisea că boala a lăsat-o cu unele sechele ce i-au afectat vocea, iată că jurata Românii au Talent este pregătită din nou să apară în fața publicului.

„Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Doar că un artist nu poate sta departe de scenă prea mult. Este și cazul Andrei, care a făcut un anunț surpriză: s-a întors în sala de repetiții alături de formația cu care cântă. Se fac pregătiri intense pentru un concert ce va avea loc în acest weekend. Motiv de bucurie mare atât pentru ea cât și pentru admiratorii ei. Artista a mărturisit că este fericită și că are mari emoții pentru întoarcerea în fața publicului.

„Dragilor,după foarte multă vreme, în sfârşit se întâmplă. Merg să repet cu trupa mea, sunt foarte fericită. Sâmbătă avem un concert, aşa că pentru noi este o mare bucurie. Am mari emoţii, sunt bucuroasă. Da, în sfârşit se întâmplă ceva”, a spus Andra, pe Instagram.

Visits: 52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *