Tim Drone

BOMBĂ! Judecătorii au dispus eliminarea de pe internet a înregistrării cu MARICA prins cu soţia unui alt bărbat

La solicitarea avocatelor Luiza Budușan şi Mihaela Cristea, care o reprezintă pe Ana Muntean, Tribunalul Cluj a dispus înlăturarea din mediul online a celebrei filmări cu fotbalistul Ciprian Marica în Grand Hotel Italia, recunoscând astfel dreptul la protecția vieții private, informează clujust.ro, citat de stiripesurse.ro

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei. (…) Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în minuta decizie.

“Decizia este una remarcabilă care aliniază soluțiile instanțelor românești la practica CEDO care în mod constant acordă prioritate protecției vieții private admisă ca fiind o limitare justificată a libertății de exprimare a presei”, spune Luiza Budușan, potrivit sursei citate.

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, s-a aflat în atenția tabloidelor, în 2020, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Cei doi au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scria sursa citată.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *