Tim Drone

Cristina Ich nu așteaptă buchete de flori din partea partenerului. Își cumpără singură

Cristina Ich face parte din noua generație de femei, cea care nu așteaptă flori de la un bărbat, ci și le cumpără singure. Iubita lui Alex Pițurcă se răsfață chiar și atunci când este cu treabă prin oraș. Cine a zis că nu poți arăta ca o divă atunci când mergi la benzinărie?!

Îmbrăcată de parcă se află la Săptămâna Modei în Paris, Cristina Ich este cu siguranță o prezență care nu trece neobservată pe străzile Capitalei. Influencerița este femeie independentă și își face singură poftele. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe iubita lu Alex Pițurcă la o florărie de unde și-a cumpărat un buchet imens de flori.

Cristina Ich și-a lăsat iubitul și copilul acasă și a plecat în oraș gata să cucerească lumea. Cel puțin așa pare după atitudinea pe care o afișează bruneta pe străzile Bucureștiului. Îmbrăcată ca din revistele de fashion, iubita lui Alex Pițurcă a plecat în oraș, unde a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro.

Cristina Ich își cumpără flori singură

Pentru început, influencerița s-a dus la o benzinărie, unde a dat dovadă de comoditate, când i-a dat angajatului o mică atenție pentru a-i alimenta bolidul. Doar nu era să riște să-și strice hainele bune. Cu toatea astea, Cristina a ieșit în cele din urmă din mașină și a schimbat câteva cuvinte cu angajatul, dar în scurt timp a chemat-o datoria. Pentru câteva minute, bruneta a fost preocupată doar de telefon.

După ce a alimentat, tânăra a plecat de la benzinărie și s-a dus direct la o florărie din oraș, unde și-a ales mai multe flori albe și i-a cerut angajatei să creeze un buchet. După câteva momente, Cristina a ieșit cu aranjamentul în brațe și cu atitudinea caracteristică apoi s-a îndreptat către mașina care o aștepta la câțiva metri distanță.

După acest moment, partenera lui Alex Pițurcă s-a dus direct acasă cu brațul de flori. Cel mai probabil, și-a dorit flori naturale în casă, iar varianta cea mai bună a fost să și le aleagă singură, după propria preferință.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *