Tim Drone

Simona Halep și Toni Iuruc fac echipă peste tot! În timp ce ea se îngrijește de sănătate, el pune serios osul la treabă… pe șantier

Simona Halep și Toni Iuruc sunt un exemplu pentru toți îndrăgostiții! Celebra tenismenă și iubitul ei fac echipă în orice situație. Astfel, în timp ce ea are grijă de sănătate, partenerul ei se ocupă de muncă… și încă cum! Cunoscutul milionar a demonstrat că poate renunța oricând la „pretențiile de vedetă”, astfel că a pus serios osul la treabă pe șantier. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Simona Halep este o adevărată norocoasă! Pe lângă faptul că este cunoscută la nivel internațional datorită rezultatelor sale excepționale în lumea sportului, Dumnezeu a ajutat-o să cunoască succesul și în relații, trăind o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul ei Toni Iuruc, scrie spynews.ro

Așadar, ambiția și perseverența au ajutat-o pe Simona Halep să ajungă pe culmile succesului încă din floarea vârstei. Însă să nu credeți că este singura care pune osul la treabă! Iubitul ei, Toni Iuruc, a arătat că deși învârte banii cu lopata, nu se „sustrage” de la muncă. Dovada a fost filmată chiar de paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

Dar să o luăm cu începtul… După cum știți, Simona Halep a fost depistată, în trecut, cu coronavirus. Din fericire, tenismena a reușit să învingă boala, iar ieri a demonstrat că dorește să se țină departe de COVID-19, vaccinându-se. În timp ce sportiva era pe mâinile cadrelor medicale, paparazzii noștri l-au surprins pe iubitul ei în niște ipostaze cum care rar a fost văzut. Deși milionarul nu s-a arătat atât de precaut, deoarece nu a purtat mască de protecție, a excelat la alt capitol!

Toni Iuruc a pus osul la treabă alături de muncitorii de pe șantier

Îmbrăcat într-o pereche de blugi, cămașă și un pulover, Toni Iuruc și-a parcat mașina din care a coborât la scurtă vreme, cu un aer destul de relaxat. Dar să nu credeți că milionarul avea de gând să se plimbe, căci avea un cu totul alt scop! După ce s-a întâlnit cu un prieten de-al său, iubitul Simonei Halep și celălalt bărbat s-au îndreptat apoi țintă către șantier, discutând, semn că aveau mai multe lucruri de pus la punct.

Și chiar așa a fost, pentru că odată ajuns în dreptul muncitorilor, Toni Iuruc a început să discute cu aceștia, lăsând la o parte telefonul sau alt lucru care să-l distragă. Și surpriza abia acum vine! Așa cum puteți vedea în imaginile surprinse de paparazzii noștri, partenerul faimoasei tenismene nu are pretenții, astfel că nu a stat pe gânduri și a început să-i ajute pe ceilalți, mutând diferite obiecte găsite pe șantier. Ei, asta da implicare!

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *