Tim Drone

Valeriu Iftime, despre scandalul VAR: ” Liga e de vină. Avem nevoie de un om viu, Gino Iorgulescu e pierdut!”

LPF și FRF poartă un război de uzură pe tema introducerii sistemului VAR la meciurile din Liga 1, scrie digisport.ro

Oficialii Ligii susțin că ei pun la dispoziție tehnica, în timp ce federația spune că nu are bani pentru a plăti instruirea arbitrilor, care ar costa peste 500 de mii de euro.

Patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, crede că este vorba de un conflict artificial și știe care ar fi soluția pentru a implementa tehnologia video în fotbalul românesc.

”Eu cred că nu se vrea VAR și vinovată e Liga! Văd mai mult echilibru la FRF, Liga dacă vrea arbitri străini aduce din China, din India, de unde vrea.

De ce nu stau ăștia față în față, nu înțeleg, e o prostie.

Liga trebuie să introducă VAR, noi trebuie să plătim, avem nevoie de asta pentru o competiție transparentă, să nu ne mai fie frică în fiecare săptămână.

Și FRF ar trebui sa facă un efort, pentru că lucrurile gri, discutabile vin de la arbitri. Ei sunt mai surzi decât oricine.

Valeriu Iftime: ”Gino Iorgulescu mi se pare un personaj nu discret, e pierdut!”

Povestea e că aici e o ruptură, o schismă fără logică! Nu înțeleg de ce Gino Iorgulescu nu ne cheamă să votăm dacă vrem sau nu VAR.

Cu Gino am vorbit o singură dată, mi se pare un personaj nu discret, e pierdut! Avem nevoie de un om viu, Justin Ștefan pare așa.

VAR este o rezolvare a noastră, strângem noi cureaua dacă FRF nu are bani. Arbitrii trebuie să-i plătim noi.

500 de mii de euro e o chestie rezolvabilă, eu sunt de acord să se ia bani din drepturile tv, vreau asta pentru curățirea fotbalului.

Soluția mea ar fi o ședință la Ligă cu cine vrea să dea bani. 500 de mii împărțit la 16 cluburi nu e o așa mare problemă”, a precizat Valeriu Iftime într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *