Tim Drone

Botoșani – FCSB 0-2. Oaspeții au rezolvat meciul în 11 minute. Au cerut și două penalty-uri

FCSB a câștigat cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani, în etapa a 25-a, și rămâne lider în Liga 1. Tănase și Olaru au rezolvat meciul în 11 minute, cu două execuții frumoase.

Partida a început cu o fază la care FCSB a cerut penalty, iar la cealaltă poartă, Șut a fost atent în fața lui Al Mawas. FCSB a dat primul șut pe poartă în minutul 28, prin Coman, însă și moldovenii au nimerit spațiul porții, prin Roman.

Prima repriză s-a terminat cu parada lui Hankic la șutul lui Olaru, iar apoi echipa lui Toni Petrea a mai cerut un penalty. În repriza a doua, Vlad a reținut șutul din prima al lui Țigănașu, iar Șeroni nu l-a putut învinge nici el pe portarul de la FCSB.

Botoșani – FCSB 0-2. Moldovenii nu au nicio victorie „acasă” cu echipa lui Toni Petrea

Căpitanul Florin Tănase a deschis scorul în minutul 55, cu un șut superb, iar peste 11 minute, Olaru a dublat avantajul oaspeților.

Botoșani – FCSB s-a terminat 0-2, iar moldovenii tot nu reușesc până în prezent niciun succes, pe teren propriu, în fața roș-albaștrilor (8 eșecuri). Echipa antrenată de Marius Croitoru rămâne pe loc de play-off, dar are emoții pentru că urmează meciuri extrem de grele, scrie digisport.ro

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *