Tim Drone

Dorian Popa, replică acidă după ce s-a speculat că a făcut accident cu bolidul de lux: „Un tertip josnic”

Dorian Popa a răspuns fanilor de pe rețelele de socializare la zvonurile legate de presupusul accident de mașină. Artistul a dat o replică acidă, după ce s-a speculat că și-a distrus bolidul de lux, scrie spynews.ro

În urmă cu câteva zile, Dorian Popa și-a exprimat pe rețelele de socializare regretul față de moartea polițistului implicat în accidentul rutier din fața Palatului Parlamentului din București. Un autoturism a intrat în coliziune cu omul legii, rutier aflat pe motocicletă. În urma impactului, agentul Brigăzii Rutiere a murit, în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l readuce la viață.

Artistul a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, plin de regrete și amărăciune. Moartea lui Ionuț Negrilă a fost plânsă de toți prietenii și cunoscuții, dar și de oameni care au auzit despre tragedie din mediul online. Dorian Popa îl cunoștea pe polițistul care, susține el, i-a făcut viața mai bună și l-a și ajutat să devină un șofer mai bun.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe Instagram, arătând cu mâna spre inimă, semn că durerea pierderii este una grea.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *