Tim Drone

Scene incredibile în Dolj, după o amenințare cu pistolul ca-n filme. De necrezut ce au făcut polițiștii după VIDEO

Amenințare cu pistolul ca-n filme. Un simplu conflict în trafic putea să capete urmări tragice. În Dolj, șoferul unei mașini s-a trezit amenințat cu pistolul de un alt șofer, pe motiv că nu l-a lăsat pe acesta din urmă să îl depășească cu mașina. S-a întâmplat pe raza localității Vârvorul de Jos, iar toată întâmplarea a fost surprinsă de camere video montate pe mașina șoferului amenințat.

Amenințare cu pistolul ca-n filme

Filmarea îl surprinde pe șoferul unui BMW, în timp ce efectuează manevre riscante cu mașina în încercarea de a opri în trafic un autoturism al cărui conducător nu l-ar fi lăsat să îl depășească. La un moment dat, tânărul scoate pe geamul mașinii sale un pistol pe care îl îndreaptă în direcția mașinii cu care se șicana. Inițial, șoferul amenințat a oprit mașina, crezând că astfel agresorul îl va depăși și fiecare își va vedea de drum.

În loc să abandoneze totul, șoferul din BMW se interpune cu mașina astfel încât să îi blocheze drumul celuilalt șofer și chiar se dă jos cu pistolul în mână și se îndreaptă amenințător cu arma spre mașina din care se filmează toată scena.

Amenintare cu pistolul ca-n filme
Amenintare cu pistolul

Șoferul amenințat încearcă să fugă, dar agresorul său se interpune din nou cu mașina în fața sa, dar de această dată, când scoate pistolul pe geam, îi scapă încărcătorul în afara mașinii. Este momentul în care șoferul amenințat profită de situație și pleacă de la locul incidentului. În tot acest timp, în mașina din care se filmează, pe lângă șofer, se afla și o tânără de 33 de ani, care a sunat speriată la 112 și a povestit toată întâmplarea.

Polițiștii au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuța. Polițiștii au efectuat controlul corporal al acestuia, precum și în controlul autoturismului, nefiind găsit pistolul. Tânărul a fost condus la sediul secției pentru audieri.În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj.

Visits: 23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *