Tim Drone

Ce se întâmplă acum în familia Biancăi Drăgușanu. Decizia importantă luată de sora ei, Oana

Ce se întâmplă acum în familia Biancăi Drăgușanu. Decizia importantă luată de sora ei, Oana, poate fi văzută în articolul de mai jos.

Sora Biancăi Drăgușanu a făcut anunțul cel mare. Ce a făcut Oana

S-a aflat ce se întâmplă acum în familia Biancăi Drăgușanu. O decizie importantă a fost luată de sora ei, Oana.

Bianca Drăgușanu este foarte fericită după ce sora ei, Oana, a acceptat să se mute în București. Astfel, Bianca Drăgușanu s-a ocupat de toate formalitățile pentru cumpărarea unei case în zona de Nord a Bucureștiului.

Bianca Drăgușanu a luptat mult să-și aducă sora în București

Bianca Drăgușanu a făcut tot posibilul pentru a-și convinge surata să se mute la Capitală. Oana a participat în emisiunea Asia Express și s-a mutat de curând într-o vilă dintr-un complex rezidențial din zona Tunari, Ilfov.

Sunt foarte fericită. Am adus-o pe Oana aici, foarte greu am convins-o, vreau să facem afaceri împreună, avem multe planuri foarte mari de viitor, o să fie foarte bine.

Bianca Drăgușanu și-a adus familia aproape

Eu sunt foarte pozitivă, sunt foarte bine, viața mea este perfectă. Acum am familia aici. Pe mama am adus-o anul trecut cu locul de muncă, acum a venit și sora mea.

Am și băieții ei cu mine mereu, îi plimb, vreau să merg cu ei peste tot, cu Oana. Sunt foarte, foarte bine. Toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Nu are noroc în dragoste, dar are familia lângă ea

Chiar dacă a avut ghinioane în dragoste, diva se simte acum cât se poate de împlinită în ceea ce îi privește pe apropiați. Bianca Drăgușanu este înconjurată acum doar de oamenii dragi.

Oana s-a mutat în Tunari împreună cu soțul și fiul cel mic și s-a ”cuplat” cu sora ei, Bianca Drăgușanu, în dezvoltarea afacerii cu haine pe care vedeta o conduce de ani buni.

Când s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a despărțit la finalul lui octombrie 2020 de Alex Bodi, după ce afaceristul și-a adus-o în România pe Daria Radionova, amanta lui.

Astfel, blonda s-a reorientat către un alt milionar, care i-ar fi făcut timp de două luni curte. Într-un final, vedeta s-a cuplat, la începutul lunii decembrie, cu Gabi Bădălău, la munte, după care au petrecut clipe de vis în Dubai și Maldive.

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că se prostituează

Nici cu acesta din urmă se pare că nu i-a mers bine, acesta acuzând-o, într-o convorbire înregistrată, că ar fi luat bani de la un american ca să facă cu el dragoste.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *