Tim Drone

Primaria Municipiului Giurgiu „ANUNȚ PUBLIC”

Având în vedere adresa Institutului de Statistică, înregistrată la Primaria municipiului Giurgiu cu nr.e725/02.03.2021 și în conformitate cu prevederile art.29 lit. f) din O.U.G. nr.19/2020, în perioada 10 – 31 martie 2021, Institutul Național de Statistică, prin direcțiile sale teritoriale de statistică, va efectua un recensământ de probă la care vor participa aproximativ 50.000 de gospodării alese aleator, de pe întreg teritoriul tării. Acesta este un exercițiu ale cărui rezultate nu vor fi diseminate publicului, fiind realizat cu scopul de a ne asigura că totul va funcționa ireproșabil anul următor la recensământul propriu-zis.
Ca măsură de protecție împotriva SARS-Cov 2, este important ca cetățenii să știe că au posibilitatea de a se autorecenza, completând un formular de preînregistrare disponibil la adresa:
Ulterior, persoanele care se vor autorecenza la recensământul de probă vor primi, la adresele de e-mail indicate (în formularul de preînregistrare) un link care îi va dirija spre chestionarul individual. Această etapă de autorecenzare se va desfașura timp de șapte zile, între 10 și 16 martie 2021.
Cetățenii care, din motive obiective, nu se pot autorecenza trebuie informați cu privire la faptul că, în perioada 22-31 martie 2021, vor fi vizitați de către un recenzor pentru realizarea interviului față în față.
Informațiile colectate vor fi prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal ( Regulamentul UE 679/2016) și cu asigurarea confidențialității statistice.
Mentionăm că lista adreselor din eșantionul selectat pentru Județul Giurgiu, municipiul Giurgiu privind recensământul de probă din luna martie 2021 pentru Recensământul Populației și Locuințelor o regăsiți în tabelul de mai jos:
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Strada Strada Strada Căminului Căminului Căminului 22 Strada Strada Căminului Căminului Căminului Strada Strada Strada Căminului Căminului Strada Strada 35 Căminului Crișului Strada Ulița Crișului Lainici Ulița Jlița Lainici Lainici Strada Strada Oltului Oltului 0A Strada Strada Strada Oltului Oltului Strada Strada Strada Oltului Oltului Strada Strada Intrarea 26 Oltului Oltului Panselelor Intrarea Panselelor Panselelor Panselelor Fundătura Fundătura Viilor Viilor Viilor Fundătura Viilor”
1
Visits: 54

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *