Tim Drone

Gabi Bădălău: „Claudia mi-a făcut dosar penal la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri”

Claudia Pătrășcanu (42 de ani) a detonat bomba la noul termen de divorț ce a avut loc joi la Judecătoria sectorului 6. Cântăreața, care își dorește custodia exclusivă a celor doi copii, i-a făcut plângere penală la DIICOT tatălui copiilor ei. Solista îl acuză pe milionar de proxenetism și trafic de droguri.

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu

foto: Arhivă

Chiar dacă Gabi Bădălău s-a testat anti-drog atât la o clinică privată, cât și la IML, iar rezultatul a fost unul negativ în ambele situații, Claudia Pătrășcanu merge mai departe cu acuzațiile sale. La ieșirea din sala de judecată, Gabi Bădălău a dezvăluit care au fost cerințele soției sale în fața judecătorilor. “A cerut cerere exclusivă de creștere a copiilor, culpă exclusivă că a divorțat din culpa mea și am mai aflat că mi-a mai făcut și un dosar penal la DIICOT în 2020, pentru proxenetism și trafic de droguri. Claudia spune permanent instanței că nu ma implic în creșterea copiilor. Eu am depus extrase bancare care atestă că virez sume de bani lunar pentru copii”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars, scrie click.ro.

Claudia Pătrășcanu a negat însă existența unei asemenea plângeri depusă de ea la DIICOT. ”Nu am depus nici o plângere de proxenetism, nu știu ce spune el”, a spus solista la ieșirea de la Tribunal, refuzând să facă alte precizări suplimentare.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *