Tim Drone

Incendiu violent la Prefectura din Suceava. Acoperișul arde în totalitate, ce spun cei de la ISU

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clădirea consiliului județean Suceava, aflată în corp comun cu Prefectura Suceava. Acoperișul arde în totalitate, iar din imobil iese un fum gros. Toate persoanele care se aflau acolo s-au autoevacuat.

Motivul pentru care intervenția pompierilor este dificilă

Conform ISU Suceava, la fața locului acționează patru mașini de stingere, o autoscară și două ambulanțe SMURD. În sprijin acționează și o mașină de stingere și o autoscară de la ISU Botoșani. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, a explicat motivul pentru care intervenția pentru stingerea acestui incendiu este dificilă.

Incendiu violent la Prefectura din Suceava. Acoperisul arde in totalitate, ce spun cei de la ISU
Incendiu la Prefectura Suceava

”După localizarea și lichidarea incendiului vom stabili cauza probabilă, vorbim de o structură din lemn, și aceasta e cea mai mare problemă, și faptul că e acoperită de tablă, deci incendiul se manifestă sub acea tablă. Intervenția este foarte dificilă din cauza cantității foarte mare de material combustibil, lemn așa cum spuneam, a suprafeței foarte mari și faptul că este acoperită de tablă, sperăm să îl stingem cât mai repede. Din fericire, la acest moment nu avem persoane care să fie rănite”, a spus Alin Găleată la Digi24.

Știre în curs de actualizare.

Visits: 72

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *