Tim Drone

Anna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei: „Eu vreau să trăiesc”

Invitată în cadrul unei emisiuni, Anna Lesko nu s-a sfiit să vorbească și de amănunte mai personale din viața sa, explicând și care a fost motivul pentru care ea și tatăl copilului ei, Adrian Neniță ( DJ Vinnie), au decis să pornească pe căi separate.

Anna Lesko șio fiul ei, Adam

Foto: Arhivă personală

Cântăreaţa îşi creşte singură băieţelul de 7 ani și, invitată la emisiunea La cină, cu Ionela Năstase şi Adi Hădean, artista a vorbit cu pasiune despre Adam și despre educaţia dură pe care i-o dă. Lesko a dezvăluit care a fost motivul separării de tatăl copilului, cu care a avut o relaţie de durată.

Anna Lesko, motivul separării de tatăl copilului ei

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)

Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko la Digi 24, citează click.ro.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *