Tim Drone

Bianca Rus, reacție furibundă la adresa lui Botezatu: „Prefer un fake decât o cârpă de designer“

S-a încins din nou scandalul între Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), și juratul aceleași competiții, designerul Căltălin Botezatu. Totul a început de la o declarație pe care Bote a făcut-o în emisiunea Teo Show, de miercuri.

Bianca Rus

Cătălin Botezatu a comentat o ținută total nepotivită a fostei concurente de la „Bravo, ai stil”, prezentată în emisiune, în care aceasta apărea la munte cu o geantă fake în mână, adidași în mijlocul zăpezii, șosete roz și bluză cu vedere la abdomen. „Bianca Rus a fost degeaba la Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus Botezatu, desființând ținuta purtată de Bianca Rus.

Bianca Rus și ținuta pe care a desființat-o Bote

foto: Facebook

Bianca Rus: „Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie”

Criticile juratului de la „Bravo, ai stil!” nu i-au picat deloc bine Biancăi Rus, care i-a și dat imediat o replică designerului. „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine”, i-a transmis Bianca Rus designerului, prin intermediul unui mesaj acid, postat pe pagina ei de Facebook. Designerul Cătălin Botezatu nu a dorit să facă nici un comentariu, scrie click.ro.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *