Tim Drone

Grecia va primi vara aceasta turiștii vaccinați sau care au test negativ ori au dobândit anticorpi

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele care au un test negativ sau au dobândit anticorpi în urma unei infecții cu noul coronavirus vor putea vizita Grecia în această vară, a declarat ministrul grec al turismului, Harry Theocharis.

”Grecia este pregătită cu un protocol (sanitar) complet pentru vara 2021” și intenționează să-și deschidă la jumătatea lunii mai sezonul turistic de vară, a spus oficialul grec, într-un mesaj transmis de la Atena pentru Târgul de Turism de la Berlin (ITB Berlin), relatează Reuters, potrivit euractiv.ro.

Grecia va primi vara aceasta turiștii vaccinați sau care au test negativ ori au dobândit anticorpi 1

”Turiștii sunt bineveniți dacă înaintea călătoriei au fost vaccinați, ori au anticorpi, ori au fost testați negativ” pentru COVID-19, a precizat ministrul grec. Totuși, turiștii vor fi supuși unor teste aleatorii, a adăugat Harry Theocharis.

Comisia Europeană a anunțat că va prezenta pe 17 martie un pachet de măsuri axat pe desfășurarea călătoriilor și ridicarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei în Uniunea Europeană, care va include și o propunere privind ”pașapoartele verzi digitale”.

Vlad Petreanu: „Exact cum anticipam, alături de testele PCR, pașaportul de vaccinare va deveni una dintre alternative pentru călătoriile internaționale: “Grecia își deschide sezonul turistic în luna mai.

Cei care sunt vaccinați împotriva Covid-19, au anticorpi sau au un test negativ pot călători vara aceasta în Grecia, a spus marți ministrul Turismului, Harry Theocharis, relatează Reuters.”

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *