Tim Drone

Ce spune CTP despre retragerea lotului vaccinului celor de la AstraZeneca. “Spre bucuria mea”

Nouă țări din Uniunea Europeană au suspendat imunizările cu vaccinul AstraZeneca, după ce au apărut mai multe cazuri suspecte și chiar decese, la scurt timp după c s-a folosit acest vaccin. Cristian Tudor Popescu spune însă că suspendarea vaccinării este, de fapt, o măsură de imagine pe care țările repective au făcut-o.

Ce spune CTP despre retragerea lotului vaccinului celor de la AstraZeneca

Celebrul gazetar Cristian Tudor Popescu spune că nu este posibil să fie o problemă cu un anume lot al vaccinului, deoarece vaccinul este același, are aceleași certificări. Așadar, CTP consideră că este o simplă manipulare, însă românii nu se vor lăsa influențați și vor continua să se vaccineze!

”După părerea mea, vaccinarea va continua, procesul nu va fi frânat semnificativ, spre bucuria mea. Poporul român, în majoritatea lui, e rezistent la manipularea aceasta agresivă, murdară, care se practică de atâta vreme aici, în România. N-a reușit să prindă chiar atât de mult. Au prins locuri în Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna, în schimb, constat că oamenii au rezistat în majoritatea lor și cred că vor rezista în continuare. Se vor duce să se vaccineze, pentru că în mod limpede, aceasta este singura soluție”, spune CTP.

Ce spune CTP despre retragerea lotului vaccinului celor de la AstraZeneca
Ce spune CTP despre retragerea lotului vaccinului celor de la AstraZeneca

”Cu ce este diferit acest lot de restul loturilor de AstraZeneca?”

Cristian Tudor Popescu se întreabă cu c este diferit lotul blamat de toată lumea, față de celelalte loturi. ”În primul rând, cu ce este diferit acest lot de restul loturilor de AstraZeneca? A spus cineva? Bănuiesc că mecanismul de fabricație, certificările, procedurile, protocoalele prin care a trecut respectivul lot ABV2856 nu sunt diferite de celelalte. Sunt 5 milioane de vaccinați cu AstraZeneca. Acest lot are niște caracteristici diferite? Nu prea are sens. Ori scoți tot vaccinul, ori nu-l scoți deloc. N-are sens să scoți numai acel lot, pentru că el nu se individualizează în niciun fel. S-a nimerit să fie lotul acesta și au murit oamenii aceia după acest lot, dar nimeni n-a demonstrat că nu puteau să moară și după oricare alt lot din cele 5 milioane de vaccinuri. Este o echi-probabilitate. Nu s-a identificat prin nimic acest loc față de altele. Dacă e o problemă cu vaccinul AstraZeneca, probabilitatea foarte mare ar fi să rămână și la alte loturi”, a arătat gazetarul.

Cu toate acestea, vaccinul este suspectat din nou, după ce în Danemarca trei angajați din sistemul sanitar, sub 50 de ani, au ajuns la spital cu simptome foarte grave, dar ciudate, după ce s-au vaccinat cu AstraZeneca. Cu toții au sângerări, cheaguri de sânge și un nivel foarte scăzut al trombocitelor. danemarca a suspendat imediat vaccinările, la fel ca alte 9 state europene.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *