Tim Drone

În ce hal a fost bătută Laurette la hotel! Primele poze cu rănile mulatrei. „Bine că nu am murit acolo”

Avocatul lui Laurette Attidehou va depune în cursul zilei de mâine plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o fără milă pe mulatră, într-o cameră de hotel, din Centrul Vechi al Capitalei. Acuzațiile făcute de Laurette Attindehou în plângerea penală împotriva agresorului, numitul M.T. din Brașov, în vârstă de 44 de ani, sunt cele de loviri sau alte violențe și de lipsire de libertate. „Plângerea penală este făcută. Mâine va merge avocatul să o depună. Bine că nu am murit acolo”, a declarat Laurette.

Laurette Attindehou

Marțea trecută, Laurette a fost bătută cu bestialitate într-o cameră din incinta hotelului Palace de pe Lipscani, de către un bărbat cu care s-ar fi întâlnit pentru un eventual proiect. În urma incidentului, vedeta s-a ales cu răni și lovituri în zona mâinilor, căci agresorul a mușcat-o de deget, iar genunchii sunt și ei plini de răni, mulatra tărându-se în genunchi spre ușă, ca să scape din iadul de la hotel. Pozele cu rănile lui Laurette sunt relevante. Vedeta a mers sâmbătă la camera de gardă a Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale, așa cum i-au sugerat cei de la INML. Laurette susține că a fost la un pas de moarte în hotelul unde s-a întâlnit cu agresorul, dezmințind categoric că ar fi fost vorba de servicii sexuale pe bani, așa cum s-a speculat inițial în presă.

foto: arhivă personală

Laurette: „Omul era plin de sânge la gură ca un canibal”

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târât spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a precizat mulatra la Antena Stars.

foto: arhivă personală

Fostul partener vrea să-i ia fetița?

După teribilul incident, tot în presă s-a zvonit că tatăl fetiței ei, Mihai Ștefan, ar intenționa să-i ia copilul, pe Serena Luce Maria, în urma celor întâmplate. Laurette dezminte categoric și spune că, dimpotrivă, fostul partener a sunat-o să o întrebe de incident. „Am vorbit cu Mihai, m-a sunat. Da, el mă susține. El nu a vorbit cu nimeni din presă despre copil. S-a și mirat. Mihai nu știa nimic”, a declarat Laurette, scrie Click!

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *